Roadmap / Tribio


Det kommer

Opgaver med fastsat deadline er prioriteret. Resten er uprioriteret

Beskrivelse Status Deadline

Vægtning af egenskaber imellem personer

Det skal være muligt at kunne sammenligne hinanden og dem man kender udfra både bløde og hårde kompetencer. Det skal være muligt at kunne se hvem der globalt set har det højeste niveau på både bløde og hårde kompetencer. Det skal ligeledes være muligt at se sin egen "rank" pba. af en eller flere kompetencer.
Læs mere
 • 1
 • 1
Igang Maj 2014

Links til andre sociale profiler

Mange har allerede profiler på facebook, google+, linked, pinterest, youtube osv. Det skal være muligt at kunne for andre at klikke sig frem til disse profiler ligeledes.
Læs mere
 • 1
 • 1
Igang Maj 2014

Beskedsystem

I særlige tilfælde er der behov for et internt beskedsystem. F.eks hvis en bruger ikke ønsker sin email offentliggjort, men gerne vil have mulighed for få kontakt til andre. Ligeledes er det i særlige tilfælde muligt at tilføje en personlig besked til en anden bruger igennem Tribiosystemet f.eks hvis man opretter en ny kontakt til sit netværk og samme forbindlese tilføjer en personlig hilsen. Denne hilsen bør gemmes som en "besked" ligeledes :o)
Læs mere
 • 1
Afventer 2014

Muligt at kunne sammenlægge profiler

Mange af os har flere emailadresser. Hvis uheldet er ude og man bliver oprettet med flere profiler skal det være muligt at få disse profiler lagt sammen.
Læs mere
 • 1
Afventer 2014

Virksomhedsprofiler

Det skal være muligt at oprette virksomhedsprofiler. I forbindelse med jobopslag er det vigtigt for kandidater hurtigt at se hvilken virksomhed der søger en ny medarbejder. Ligeledes skal det være muligt for virksomhederne at kunne skrive en kort beskrivelse, hvor der f.eks er links til ledige stillinger, uddybende kontaktoplysninger, mission, vision mv. Denne korte beskrivelse skal automatisk indsættes relevante steder som f.eks. under en given jobannonce.
Læs mere
 • 1
Afventer 2014

Tilføje links til Tribios jobdatabase

Det skal være muligt for alle at kunne tilføje joblinks til Tribios jobdatabase. Hvis der f.eks. er et opslået job på 25 timer på en virksomhedshjemmeside skal det være muligt at tilføje et direkte link til dette job. Det er vigtigt at måden der tilføjes jobs på er superenkelt.
Læs mere
 • 1
Afventer 2014

Minimum antal feedback på eksisterende brugere

I dag er det obligatorisk at skrive 3 ting en given person gør godt. Dette skal tilrettes da man ofte lige kommer i tanke om én ting mere. Se mere her: http://www.tribio.dk/forum/tribio-1/feedback-funktionen-6/ 1) Hvis man ikke er logget ind er minimum 3 2) Hvis man er logget ind og beskriver en person der ikke har en brugerkonto er minimum 3 3) Hvis man er logget ind og beskriver en person der har en brugerkonto er minimum 1 Dette skulle gerne gøre det hele mere enkelt og ligetil.
Læs mere
 • 2
Afventer 2014

Opret profil på feedback kvitteringssiden

Når man har afgivet feedback til en person og rammer kvitteringssiden skal det være muligt at oprette en profil på Tribio.
Læs mere
 • 1
Afventer 2014

Tilføje guide i "Du følges nu af person X"-emails

Når der sendes emails om at en person følger en sendes der en emailnotifikation ud. I denne email står der idag: "Tilføj din erhvervserfaring, din uddannelse" Dette skal tilrettes, så man istedet bliver præsenteret for guiden eller "det skal du gøre" afsnittet.
Læs mere
 • 1
Afventer 2014

Kunne kontakte bruger direkte via email

Det skal være muligt at kontakte brugere via mail direkte og ikke kun via telefon. Todo: 1) Det skal være muligt at angive om ens email er offentlig eller "kun for venner". 2) Søgemaskiner må _ikke_ kunne få fat i emails. 3) Emailen skal være synlig. 4) Når man trykker på emailen, så skal ens emailprogram automatisk åbne. Tak til Susanne der spottede dette: http://www.tribio.dk/forum/tribio-1/kontaktmuligheder-4/
Læs mere
 • 1
Afventer Ej angivet

Skill-Merging (kompetence-sammenlægning)

Der skal bygges en eller anden form for synonymordbog med ord-sammensmeltning på skills (kompetencer). En administrator skal kunne "merge" to skill-synonymer, så alle eksisterende og fremtidige indtastninger af skill A omskrives til skill B. Administrator skal så i dette tilfælde beslutte, om det er "innovativ" eller "innovation", som er den bedste beskrivelse.
Læs mere
 • 1
 • 1
Afventer Ej angivet

Blive underettet når CV downloades

Det skal være muligt at modtage en notits, hvis ens profil/CV bliver downloaded, så man bliver mindet om at holde den opdateret.
Læs mere
 • 1
Afventer Ej angivet

Hvem har set min profil

For at øge muligheden for at danne nye netværk skal det være muligt at kunne se hvilke andre mennesker der har set ens profil. Udover blot at se hvem vil det være en god idé at kunne se evt. fællestræk herunder tribes/skills/adresse og/eller fælles bekendte i netværk.
Læs mere
 • 1
Afventer Ej angivet

Søgefunktion i mennesker

Det skal være muligt at kunne søge i mennesker på Tribio. Følgende skal overvejes som søgeparametre: * Fornavn og efternavn * E-mail * Adresse * Kompetencer * Udtalelser Note: En visning af venners venner vil ligeledes kunne bidrage til effektivt at finde mennesker man kender
Læs mere
 • 2
Afventer Ej angivet

Ændre rækkefølge på profilbilleder

Det skal være muligt at kunne ændre rækkefølge på profilbilleder, så man ikke behøver at slette og genoprette billeder.
Læs mere
 • 1
Afventer Ej angivet

Nye blogindlæg og interviews skal med i ugemails

Når der udsendes ugentlige emails skal nye blogindlæg og interviews medtages. Det skal være muligt at kunne klikke sig direkte videre til det enkelte blogindlæg og/eller interview.
Læs mere
 • 1
Afventer Ej angivet

Google Plus side til Tribio

Der skal oprettes en side på Google Plus til Tribio, så det er nemmere at følge med i alt det der sker bag gardinerne, i maskinrummet mv.
Læs mere
 • 1
Afventer Ej angivet

Oprette kompetencer med mellemrum

Det skal være muligt at kunne oprette kompetencer med mellemrum, f.eks. "Adobe Illustrator" eller "Adobe Premier Pro".
Læs mere
 • 2
Afventer Ej angivet

Stream - Overblik, visning og emailnotifikation

Hvem har gjort hvad og hvornår er allerede bygget og skal implemeteres. 1) Man skal kunne se en samlet liste over hvad der er sket. 2) Man skal kunne se den enkelte aktivitet. 3) Man skal kunne modtage notifikationer hvis en person synes godt om det ens aktivitet
Læs mere
 • 1
Afventer Ej angivet

Tilgængelighed af personoplysninger

Vi er alle forskellige og har forskellige holdninger til hvilke persondata vi ønsker skal være offentligt tilgængeligt. Det skal være muligt at kun afkydse hvilke informationer Tribio gerne må vise og hvilke informationer der ikke må vises offentligt. Feks. telefonnummer, hjemmeside, email, adresse mv.
Læs mere
 • 1
Afventer Ej angivet

CV : Kunne tilføje erfaring i samlet form

Det skal være at kunne smelte uddannelse, kurser og arbejde sammen på CV'et, under ét samlet punkt, "erfaring". Ligesom på ens Tribio-profil.
Læs mere
 • 1
Afventer Ej angivet

Påsætte kompetencer på tidslinie

Det skal være muligt igennem sin tidslinie, at påsætte egenskaber på én selv. Når man har lavet/udført/afsluttet noget, ved man selv bedst, hvilke primære kompetencer/egenskaber man har brugt.
Læs mere
 • 1
Afventer Ej angivet

Log ind via Google eller Facebook

Det skal være muligt at kunne logge ind/oprette profil vha. Facebook knap eller Google Plus knap.
Læs mere
 • 1
Afventer Ej angivet

Oprettelse af jobs

Det skal muligt for virksomhedsadministratorer at kunne oprette egne jobs.
Læs mere
 • 1
Afventer Ej angivet

Tribes : Administrator

En bruger skal kunne være administrator for en "tribe" (forsamling/virksomhed/gruppe) og derigennem kunne styre hvem der skal have adgang mv.
Læs mere
 • 1
Afventer Ej angivet

Fremviser/widget til egen hjemmeside

At kunne indsætte en profilfremviser på ens egen hjemmeside/blog.
Læs mere
 • 1
 • 1
Afventer Ej angivet

Det overvejer vi…

Listen er ikke udtømmende men til gengæld uprioriteret ッ

Beskrivelse Status Dato

Tidslinie oversigt

En samlet liste over hvem der har lavet hvad og hvornår. Ligeledes skal man kunne se de kompetencer der har været ibrug
Læs mere
Under overvejelse Ej angivet

"Karma"

Integrere et karmsystem som vi kender det fra det virkelige verden. Eksempel: Har du hjulpet din gode ven mere end han har hjulpet dig - så har du mere "karma".
Læs mere
 • 1
 • 1
Under overvejelse Ej angivet

Rejse (Journeys)

At kunne starte en "rejse" imod et givent opsat mål og få input/hjælp fra "followers" udfra kompetencer, erfaring, landsdel eller "karma".
Læs mere
Under overvejelse Ej angivet

Ting jeg kunne blive bedre til

Kunne spørge sit netværk om at få feedback på 3 ting eller flere man kan forbedre sig på
Læs mere
Under overvejelse Ej angivet

Anbefalinger

Kunne modtage længere anbefalinger dvs. ikke kun "små" én-liniers-feedback
Læs mere
Under overvejelse Ej angivet

Referencer på tidslinie

Hvis man har noget på sin tidslinie, der kan "verificeres" af andre mennesker, skal man kunne "invitere" disse personer ind som referencer.
Læs mere
Under overvejelse Ej angivet

Det har vi løst

Udpluk af opgaver vi har løst

Beskrivelse Status Dato

Curriculum vitae - Danmarks bedste CV generator

Der skal bygges en "best in class" CV generator, der gør det muligt at linke/downloade til sit eget superprofessionelt opsatte CV. I dag skal man via diverse tekstprogrammer eller andet software bokse rundt med at få sit CV pænt opstillet. Krav til Tribio CV generatoren: * Tilknytte egne kompetencer * Vælge imellem forskellige designs og opsætninger * Få et direkte link til download * Eksportere CV til PDF * Tilføje valgfrie sektioner som IT-kundskaber, Sprog mv.
Læs mere
 • 2
 • 1
Afsluttet 29. Apr 2014

Modtage notifikation ved likes (synes godt om)

Når andre synes godt om det man har oprettet/ændret/kommenteret skal man kunne få en notits via email om dette. Obs: Det skal selvfølgeligt være muligt ligeledes ikke at få disse notitser :) Ingen spam, tak!
Læs mere
 • 1
Afsluttet 26. Apr 2014

API

Kunne lave integration til andre sites/jobportaler vha. API (json). Herunder søgning på mennesker, visning af profiler, visning af kompetencer osv.
Læs mere
 • 2
 • 1
Afsluttet 23. Apr 2014

Oprette kompetencer på sig selv

Det skal være muligt at oprette og tilføje kompetencer på sig selv. Grunden til dette er at dette bidrager til at give et mere nuanceret billede af hvem man er.
Læs mere
 • 1
 • 1
Afsluttet 10. Apr 2014

Succeshistorier

Rigtigt mange mennesker står med udfordringer i livet andre mennesker tidligere har været igennem og fundet en løsning på. Målet med disse succeshistorier er at give inspiration og fornyet energi.
Læs mere
 • 2
 • 1
Afsluttet 19. Feb 2014

Tilføjelse af statusopdateringer i ugentlige emails

Hver uge udsendes der Ugentlig indsigt og statistik via email til alle os der er med på Tribio. Denne email skal tilrettes med følgende: 1) Seneste nyt fra ens netværk skal vises (Stream) 2) Din profil - det næste skridt (Hjælp til forbedre profilen) 3) Seneste nyt fra de "Tribes" man er en del af (Forum & roadmap)
Læs mere
 • 2
 • 1
Afsluttet 19. Feb 2014

Overskrifter på jobs skal ændres

Overskriften på joboplsag på Tribio skal ændres rent designmæssigt, da det har vist sig at skabe mere forvirring end inspiration til at læse mere (øv!). Fremadrettet skal der ikke vises så stor en overskrift, men hellere deleknapper til sociale medier og evt. også en fremhævning af de kompetencer/egenskaber der efterspørges.
Læs mere
 • 2
 • 1
Afsluttet 19. Feb 2014

Tilrette emails mht. "Du har fået feedback"

I forbindelse med at man nu kan tilføje venner til sit netværk, tilrettede vi også designet i den e-mail man får tilsendt med feedback. Dette fine design skal bruges ligeledes når man på "normalt" vis får feedback.
Læs mere
 • 4
 • 2
Afsluttet 28. Jan 2014

Cockpit skal "erstattes" med profil

Vi jagter konstant simple løsninger og i den forbindelse skal Cockpittet når man er logget ind erstattes med ens profil. Det skal tilrettes efter WYSIWYG (What you see is what you get) dvs. man skal kunne trykke på eksempelvis sit profilbillede og uploade direkte eller ligeledes kunne tilføje til sit CV direkte mv.
Læs mere
 • 3
 • 1
Afsluttet 26. Jan 2014

Download profil/CV som PDF

Det skal være muligt at kunne download ens profil som PDF, så det er muligt at sende den til en potentiel arbejdsgiver.
Læs mere
 • 13
 • 4
Afsluttet 10. Jan 2014

Timeantal på jobs

For at kunne levere deltidsjobs til Flexy.dk, skal det være muligt at angive timer pr. uge på jobs.
Læs mere
 • 1
 • 1
Afsluttet 6. Jan 2014

"Like" system

Det skal være muligt at angive om noget er specielt godt - f.eks. en kommentar, en given uddannelse/arbejde på tidslinien, feedback på en person, en tribe mv. Grunden til at bygge dette er, at "likes" er med til at verificere indhold og handlinger, hvilket der bliver brug for på den liiidt længere bane :o)
Læs mere
 • 1
 • 1
Afsluttet 3. Jan 2014

"Stream" - Informationsstrøm

For at gøre det nemt, enkelt og lynhurtigt at arbejde med, skal der bygges en "stream" eller informationsstrøm/kanal. "Streamen" indeholder væsentlige opdateringer/handlinger/notifikationer på tværs af hele Tribio. Dvs. hvis brugere tilføjer på tidslinie, påsætter likes, følger noget, opdaterer profil, skriver blogindlæg, kommenterer mv. kan dette af Tribiosystemet tilføjes til "informationsstrømmen". Specielt i forbindelse med opbygningen af www.flexy.dk, er det helt afgørende at vi alle kan se, hvem og hvad der sker... realtime selvfølgeligt :o)
Læs mere
 • 2
 • 1
Afsluttet 28. Dec 2013

Kunne se hvem der har givet feedback

Det skal være nemt og ligetil at se en samlet oversigt over dem der har givet én feedback.
Læs mere
 • 1
 • 1
Afsluttet 21. Dec 2013

Kunne give tilbage

Mulighed for at kunne beskrive/give feedback tilbage til de personer, der har hjulpet en frem.
Læs mere
 • 2
 • 1
Afsluttet 18. Dec 2013

Tilrettelse af brugeroprettelsesflow

Vi har fået en del konstruktivt feedback på, at flowet for brugere ved oprettelse, aktivering og emailbekræftelse flere steder er forvirrende. Flowet skal derfor tilrettes, så det er nemt, enkelt, overskueligt og simpelt.
Læs mere
 • 1
 • 1
Afsluttet 17. Dec 2013

Billeder af baggrundspersoner på forsiden

Baggrundsbillederne på forsiden af Tribio skal tilrettes, så de er i sort/hvid og ydermere skal "pixeleringen" fjernes. Dvs. profilbillederne skal stå skarpt på en "normal" skærmopløsning.
Læs mere
 • 4
 • 2
Afsluttet 10. Dec 2013

Kunne give mere end 3 liniers feedback

Hvis man har lyst til, at skrive mere end kun 3 liniers feedback, skal dette være muligt.
Læs mere
 • 1
 • 1
Afsluttet 6. Dec 2013

Deleknapper til Sociale medier

Det skal være muligt at dele en profil vha. facebook, google mv.
Læs mere
 • 1
 • 1
Afsluttet 5. Dec 2013

Ny "footer" med sociale ikoner og nyhedsbrev

"Footeren" på Tribio siderne skal udbygges så det er muligt at dele en given profil via sociale medier, som Facebook, Google+, Twitter og Pinterest. Derudover skal det være muligt at tilmelde sig Tribio nyhedsbrevet.
Læs mere
 • 1
 • 1
Afsluttet 4. Dec 2013

Kun ét billede i emails ved "Person X følger dig..."

På mindre enheder såsom, smartphones, ipads mv. fylder billeder af den der følger alt for meget i emailnotifukationerne. Der skal derfor kun være et billede, så dem der modtager disse notifikationer også når at de andre ting i disse notifikationsemails. Med andre ord - keep it simple :o)
Læs mere
 • 1
Afsluttet 30. Nov 2013

Tilmelde og framelde ugemails

Hver uge udsendes en email med lidt statistik, nyheder mv. Det skal være muligt nemt at tilmelde sig denne email og selvfølgeligt ligeledes nemt at kunne framelde sig igen.
Læs mere
 • 3
 • 2
Afsluttet 29. Nov 2013

Brugeroprettelse for brugere der har afgivet feedback

Hvis en bruger har afgivet feedback, men ikke har oprettet en konto, kan brugeren ikke efterfølgende oprette en profil på Tribio. Det skal ændres så brugerne kan oprette en profil på normal vis dvs. modtage bekræft email, indtaste adgangskode mv.
Læs mere
 • 1
 • 1
Afsluttet 29. Nov 2013

Ingen opret profil når man er logget ind

Flere steder på Tribio er der [Opret profil] knapper. Disse skal selvfølgeligt ikke være der når man allerede er logget ind :o)
Læs mere
 • 1
 • 1
Afsluttet 28. Nov 2013

Det må ikke være muligt at beskrive sig selv

Idag er det muligt at beskrive sig selv. Dette må ikke kunne lade sig gøre, da Tribio netop handler om, hvordan andre ser én.
Læs mere
 • 1
 • 1
Afsluttet 26. Nov 2013

Roadmap - Projektopdeling

Det skal være muligt at kunne se alle flexy relaterede tiltag isoleret fra generelle Tribio tiltag, så det bliver nemmere for alle os der er med på Flexy at se hvad der arbejdes på mv.
Læs mere
 • 2
 • 1
Afsluttet 13. Nov 2013

Forum

Et forum hvor det er muligt at mødes, hjælpe, finde information, vejledning til uddannelsesvalg, få sparring, finde jobs og erfaringer mht. personlig udvikling.
Læs mere
 • 2
 • 1
Afsluttet 9. Nov 2013

Kunne tilmelde sig en Tribe

Det skal være muligt at kunne tilmelde/joine en given Tribe. Denne opgave er udsprunget i forbindelse med www.flexy.dk. Her er det yderst vigtigt at kunne samle alle fleksjobbere under en og samme "paraply" :o) Flexy triben kan ses her: http://www.tribio.dk/tribe/flexy-dk-38/
Læs mere
 • 2
 • 1
Afsluttet 6. Nov 2013

Kunne "følge" en kompetence

Det skal muligt at kunne "følge" en kompetence f.eks. kreativ og så få notifikationer, når der er nye brugere med denne kompetence.
Læs mere
 • 1
 • 1
Afsluttet 6. Nov 2013

Kunne følge en "Tribe"

Når der sker nyt i en given Tribe/virksomhed/forsamling af mennesker, skal det være muligt at modtage notifikationer.
Læs mere
 • 1
 • 1
Afsluttet 5. Nov 2013

Ugentlig statistik og nye brugere

For at modtage den ugentlige statistik skal man som bruger mindst have være oprettet i 14 dage. I dag får man bare en email med tom statistik :-(
Læs mere
 • 1
 • 1
Afsluttet 4. Nov 2013

Kom godt igang med Tribio

Når man har oprettet sig på Tribio, skal man guides igennem de basale ting, så ens profil fremstår så indbydende som overhovedet muligt.
Læs mere
 • 1
 • 1
Afsluttet 4. Nov 2013

Kunne følge en diskussion

Det skal være muligt at kunne tilmelde sig notifikationer i en given diskussion f.eks. på roadmap.
Læs mere
 • 1
 • 1
Afsluttet 1. Nov 2013

Kunne kommentere på roadmap

For at få gøre Tribio så godt som overhovedet muligt, skal vi alle kunne skrive kommentarer på idéer, kommende tiltag eller evt. hvis noget ikke fungerer godt nok :o)
Læs mere
 • 1
 • 1
Afsluttet 25. Okt 2013

Kunne følge en person

Kunne følge en person og få notifikationer, når der er sker nyt.
Læs mere
 • 1
Afsluttet 23. Okt 2013

Kontaktinformationer på profiler

Det skal være muligt for andre rekrutteringsbereauer, venner, virksomheder mv. nemt at få kontakt til en.
Læs mere
 • 1
 • 1
Afsluttet 17. Okt 2013

Ugentligt nyhedsoverblik via email

Der skal udsendes en automatisk nyhedsemail hver uge, så det er muligt, at danne sig et overblik over, hvordan ens profil "performer". Ligeledes skal man kunne se, hvad der er sket af nyt iblandt dem, man er i netværk med.
Læs mere
Afsluttet 15. Okt 2013

JobKompetencer

Der skal tilføjes kompetencer til jobs så det er muligt at se evt. kandidater eller søge jobs via specifikke kompetencer.
Læs mere
Afsluttet 8. Okt 2013

Check for dubletter i feedback

Det må ikke være muligt at dubletter kan oprettes i feedbacksystemet f.eks "Dygtig til at bruge sit netværk"
Læs mere
Afsluttet 6. Okt 2013

Glemt adgangskode fjel

Hvis man bestiller en ny adgangskode, kommer der bare en "hvid skærm".
Læs mere
Afsluttet 4. Okt 2013

Login : Session må ikke udløbe

Når man er logget ind på sin brugerkonto, må sessionen først udløbe når man aktivt logger ud.
Læs mere
Afsluttet 3. Okt 2013

Husk login

Tribio skal kunne huske ens login, så man slipper for at huske huske huske... og taste taste taste...
Læs mere
Afsluttet 2. Okt 2013

Statistik

Hvor mange gange bliver ens profil vist? Hvilke kompetencer vises mest? Hvilke jobs? Hvilke tribes?
Læs mere
Afsluttet 1. Okt 2013

CV/Tidslinie

Det skal være muligt at vise hvad man har lavet (CV).
Læs mere
Afsluttet 30. Sep 2013

Roadmap

Det skal være muligt for alle dem, der hjælper Tribio, at se hvad der er i pipeline af udviklingstiltag.
Læs mere
Afsluttet 25. Sep 2013

Simplificering af profiler

De kompetencer der er givet mest, skal fremhæves. Ligeledes skal seneste feedback vises. Resten skal vises ved tryk på en "Vis mere" knap.
Læs mere
Afsluttet 15. Sep 2013

Visning af enkelte kompetencer

Visning af en enkelt kompetence og derigennem kunne se mennesker der har disse kompetencer. Ligeledes skal man kunne se virksomheder/grupper/"tribes", disse mennesker er en del af.
Læs mere
Afsluttet 10. Sep 2013

Åbne Tribio (Closed Beta)

Vi skal have tingene ud og arbejde, så vi hurtigt kan tilrette og få feedback på Tribio som koncept. Det skal være muligt for personer at kunne blive skrevet op/inviteret til at være med.
Læs mere
Afsluttet 1. Aug 2013

Brænder du inde med en idé eller et forbedringsforslag? Fortæl det til os!