Inspiration

Links til viden, værktøjer og inspiration

1

Få passion og fokus i din jobsøgning

http://www.annaway.dk/inspiration

Vil du også gerne finde din passion og kunne bruge den sammen med dine kvalifikationer i dit kommende job? Føler du at dit fokus kunne blive endnu skarpere? Få Anna Nyboes gode råd til at bruge din passion og få endnu bedre fokus i din jobsøgning.

2

Fremtidens taber har de fineste papirer

http://www.information.dk/470683

Uddannelse er ikke længere nogen garanti for at komme på samfundets vinderhold. Og det er ikke et konjunkturfænomen, men tegn på en mere grundlæggende forandring.

3

Hypnose, Terapi og Coaching

http://www.coachterapi.com

Ønsker du forandring i dit liv, i dit parforhold, i dine relationer med andre mennesker, er en af de bedste og hurtigste måder til forandring Hypnose.

4

Michael Pluszek - Discover Your True Potential

http://www.pluszek.dk

Life is about growth. Constantly challenge the status quo, creating the desired outcome and the future YOU – Always coming out of love. I believe we are supposed to step towards our own True Potential and make the journey one heck of a trip.

5

Kompetencer i fremtiden

http://www.fremforsk.dk/vis_artikel.asp?AjrDcmntId=430

Viden gør det ikke alene på fremtidens arbejdsmarked! Vi skal alle arbejde på mange fronter og udvikle mange forskellige personlige og faglige kompetencer for at blive en eftertragtet arbejdskraft på fremtidens arbejdsmarked.

6

Arbejdsløs – Verdens Hårdeste Job

http://verdenshaardestejob.dk

Bogen er udgivet af Min A-kasse. I bogen giver eksperter og jobsøgende gode råd til, hvordan du kan få struktur i hverdagen, passe på forholdet og familien, håndtere afslag og meget mere

7

TrivelsesLab

http://www.trivselslab.dk

TrivelsesLab henvender sig til dig, hvis du som leder eller medarbejder, har mod på at forbedre din arbejdsplads. Vi trækker på en bred erfaring med udviklingsarbejde af både private, statslige og kommunale arbejdspladser.

8

Skal Vil & Kan

http://www.skalvilkan.dk

Skal Vil & Kan arbejder tæt med ledere og teams på alle niveauer ift. at få aktiveret den energi der ligger uforløst og inaktiv sålænge ord ikke tilsvarer handling - sålænge virksomhedens værdier ikke genkendes i den daglige adfærd.

9

Walking Network

http://www.walkingnetwork.dk

Walking Network er Walk'n Talk på en helt ny måde. Formen er uformel, processen energifuld og output'et er til at tage og føle på! Let fysisk aktivitet, "at være i det fri" og dialog mellem mennesker i en fast struktur - giver uanede muligheder.

Indryk jobannonce
Leder du efter den rette kandidat?
Om Tribio

Det handler om, at finde det bedste af dig, ganske enkelt.

Tribio er en kompetenceportal med mennesket i fokus.


Mangler der et godt link, så fortæl det til os!