Extreme Paintball

Logo

Extreme Paintball

Extreme Paintball er ejet og drevet af tidligere professionelle paintball spillere

Det betyder at paintball ikke blot er en virksomhed for os – det er en passion. Vi ved hvad vi snakker om, vi har prøvet det på egen krop, på det højeste Internationale niveau, og vi forstår at formidle en oplevelse til vores gæster, der ikke ligner noget andet i Danmark. Når du gæster Extreme Paintball, vil du opleve et service niveau der er professionelt og en know how der er i top.

Paintball sporten er uden sidestykke

Uanset din alder og uanset dit køn, kan du i paintball konkurrere på højeste niveau, efter få måneders træning, og vi opfordrer dig, der mangler en anderledes, spændende og action fyldt fritidsinteresse, til at overveje paintball som din kommende sport.

Extreme Paintball samarbejder med Taastrup Paintball Klub

Hvis du er interesseret i at dyrke paintball som sport, enten som motionist, eller som turneringsspiller, kan du sende en mail til jkh@extremepaintball.dk, og klubben vil så kontakte dig med yderligere information om tider, betingelser, muligheder, etc.

Du kan også læse en masse mere om klubben på Facebook: www.facebook.com/taastruppaintball

Extreme Paintball er meget interesserede i at vores gæster begynder at dyrke paintball som deres sport, og vi understøtter derfor TPKs medlemmer med rabatter i vores shop, træningstider, billige paintballs, etc.

Bemærk venligst, at aldersgrænsen for at dyrke paintball som sport er 16 år, og til man er 18 år, skal man endvidere havde skriftlig tilladelse fra sin værge, for at kunne deltage.


Kontakt
Lervangen 12
2630 Taastrup
Danmark

  • 2.235 visninger
  • 1 i netværk