Steen Brogaard

Logo

Steen Brogaard

Et professionelt portræt

Et professionelt portræt på din hjemmeside, dine sociale netværk og på print personificerer din markedsføring. Det skaber en reel forbindelse til dine kunder.

Og det viser, at du står bag din virksomhed.

Lad mig hjælpe dig og din virksomhed med at gøre et godt første indtryk. Vi bruger gerne dit firmas lokaler som location eller skyder på vores studie på Sturlasgade. Vi bruger tid på at skabe en billedstil, der er skræddersyet til netop dit firma og passer til dig og /eller dine nøglepersoner, hvis billeder vil hjælpe med at personliggøre din hjemmeside, årsrapport, netværk, brochurer og anden markedsføring.

Alle billeder indexeres med navn og samles i vores online-data-base, hvor du kan bestille billeder og hente de klargjorte døgnet rundt, printe udvalgte fotos som PDF-præsentationer, bestille og betale prints direkte og meget mere. Med tiden får du opbygget en billedbase, der altid er til rådighed.

Referencer bl.a.: Bruun & Hjejle, Coop, DSB, DTU, Egmont, Egmontfonden, Erhvervsstyrelsen, Folketinget, Kongehuset, Lett Advokater, Nordisk Film, Region Hovedstaden, Rigshospitalet

Det personlige portræt

Mine personlige portrætter er ikke det typiske headshot. Vi arbejder med tid og rum, sensualitet og konfrontation. Vi leder efter et billede, der er intenst og spændende - også selvom man ikke kender dig. Billederne kan leveres på print og /eller digitalt - til direkte brug på din hjemmeside og på sociale medier og vil være tilgængelige døgnet rundt via et personligt login til vores hjemmeside.

Referencer bl.a.: Lars Brogaard, Michael Bojesen, Sara Blædel, Susanne Holman, Søs Fenger

Din virksomhed

Vis mig din virksomhed - og lad mig vise dig den - set med mine øjne. Se din virksomhed fra utraditionelle vinkler, fotograferet bag facaderne, fotograferet closeup eller om natten, i modlys og medvind. Vis dine kunder skønheden i dit arbejde.

Tilbud: Få gennemfotograferet din virksomhed og opbygget en billeddatabase - betal kun for de billeder, du ender med at benytte.

Billederne i databasen er indexeret efter navne, motiver og genrer - du kan altså gennemsøge dine billeder på kryds og tværs, let bestille nye og døgnet rundt hente de allerede klargjorte billeder. I skrivende stunder er ialt over 40.000 billeder online tilgængelige for vores forskellige kunder.

Referencer bl.a.: Care, Egmont, Herlufsholm, Zirkus Nemo

Interact

Jeg sætter det lange, nære samarbejde højt.


Kompetencer Steen Brogaard har adgang til

Charmerende Kreativ Livsnyder Omhyggelig Pædagogisk Photoshop Talentfuld Ydmyg
Kontakt
Sturlasgade 10 B, 1.
2300 København S
Danmark

  • 1.830 visninger
  • 1 i netværk