Galleri Castens

Logo

Galleri Castens

Smykker til hverdagsprinsesser

Galleri Castens laver unikke smykker til kvinder og mænd. Smykker, der udtrykker både det klassiske og det rå, det eventyrlige og det enkle. De håndlavede smykker er inspireret af fantasi, eventyr og mystik. Rå og oxyderede overflader i sølv danner kontrast til skinnende guld og glitrende diamanter og perler. 

Kom ind og se vores armbånd, diademer, halskæder, ringe og øreringe, du selv kan kombinere med vedhæng af ædelsten og perler. Du kan også skabe dit eget personlige smykke af arveguld og lægge din egen historie og værdi i smykket.

Om Karin Castens - skaberen af eventyrlige smykker

Mit navn er Karin Castens og jeg er skaberen af det, jeg opfatter som elegante og eventyrlige smykker, der oser af romantik og derfor er skabt til kvinder, der står ved deres femininitet og drømme.

Jeg har studeret kunsthistorie og uddannet mig på Institut for Ædelmetal, og har de seneste to årtier udviklet min stil og håndværksmæssige kunnen ved siden af et såkaldt almindeligt job. I 2011 tog jeg springet og åbnede mit butiksværksted, hvor jeg skaber hvert enkelt smykke i hånden, og hvor jeg ofte eksperimenterer for at finde nye eller genopdage gamle teknikker, der kan generere præcis det udtryk jeg søger efter.

Sølv er min favorit materiale og jeg kombinerer det ofte med den varmt glødende guld. Jeg elsker ædelstenenes mange farver, diamanten glitren og perlens silkehvide skær og har derfor selv forvandlet mig til lidt af en drage, der ruger over sin skat – indtil de bliver til skønne smykker, forstås. Jeg arbejder ofte med kontrasten mellem rå og polerede overflader og oxiderer gerne dele af smykket for at skabe endnu mere dybde i designet.

De fleste af mine smykker er unika, men jeg skaber også serier, som ofte baseret på mine støbte designs, som jeg så gør individuelle med bobler, sten eller andre detaljer. Jeg elsker at arbejde med kunder, der ønsker noget særligt – skabt kun til dem og nyder den udfordring at sammensætte et smykke, der afspejler deres individuelle personlighed.


Kontakt
Holbergsgade 19 a
1057 København
Danmark

  • 2.008 visninger
  • 1 i netværk