Forum / Tribio


Tribio

Her handler det om Tribio, set helt oppe i helikopteren. Vi tager fat på store og små emner og tonen er aldeles uformel. Hæmningsløst praleri, fantastiske historier og alskens spørgsmål, er mere end velkommen.


Forum i dropdown menuen?

“Kunne vi ikke få link til Forum i dropdown menuen eller et andet sted, hvor den er mere synlig og lettere tilgængelig? Tror ikke alle ved at der findes sådan en funktion under Roadmap'en :) Det ville jo også komme jer selv til gavn på den lange bane, at flere kan se at de kan skrive forslag til jer her.... :)
2
9 år

Søgefunktion i mennesker

“Den funktion savnes i særdeleshed for at kunne connecte med personer man kender - og ikke F5-tilfældigheden som nu :)
1
9 år

Se hvad jeg har skrevet til andre

“Det vil være rart, at kunne se hvad jeg tidligere har skrevet til andre. Så når jeg efter noget tid har lært en anden bedre at kende, at jeg så kan beskrive vedkommende igen uden at komme til at gentage mig selv.
 
10 år

Feedback funktionen

“Jeg har givet 3+ feedback ord på en person... Jeg kommer efterfølgende i tanke om et ord/sætning mere, men jeg kan ikke nøjes med det ene ord, jeg skal min. give 3 ting (igen)... Kunne siden ikke bygges op, således at den godt ved at jeg har givet personen det minimumskrav der er sat op, så jeg kan vende tilbage med enkelte ord/sætninger når det lige falder mig ind...? :)
1
10 år

Beskrivelses-merging

“Jeg faldt over en beskrivelse af en person, hvor ordene indeholder "innovativ" (som flere har skrevet) og "innovation" (som nogle få har skrevet). Det fik mig til at tænke, at en eller anden form for synonymordbog med ord-sammensmeltning ville være en god idé. Jeg kunne forestille mig, at man på sin egen profil kan "suggest merger" af to synonymer, og hvis det bliver godkendt af en administrator, så bliver alle eksisterende og fremtidige indtastninger af A omskrevet til B. Administrator skal så i dette tilfælde beslutte, om det er "innovativ" eller "innovation", som er bedste beskrivelse.
2
10 år

kontaktmuligheder

“Jeg synes det er en god ide, hvis man kan kontakte mig via mail og ikke kun via telefon. Og det lille flueben jeg skal sætte herunder - eller over opret indlæg knappen angående: "Ja! Jeg lover, at tale pænt og behandle folk med respekt." - er jo helt filosofiteolofantastisk karmaagtig forpligtende - for det gælder vel i alle forhold og til alle tider og ikke kun på Tribio :-)))) I like virkelig meget...
4
10 år

Velkommen til vores Tribio forum!

“Så har vi idag lanceret vores forum - ris, ros og forbedringer modtagers med kyshånd :o) Bedste hilsner, Jesper @Tribio
 
10 år

Deltag i debatten

Er noget godt, skidt, topfesent eller topsuper finurligt og fantastiskt?

Skriv indlæg