Forum / Tribio / Beskrivelses-merging


user
Jakob Mark skrev for 9 år siden

Beskrivelses-merging

Jeg faldt over en beskrivelse af en person, hvor ordene indeholder "innovativ" (som flere har skrevet) og "innovation" (som nogle få har skrevet). Det fik mig til at tænke, at en eller anden form for synonymordbog med ord-sammensmeltning ville være en god idé.

Jeg kunne forestille mig, at man på sin egen profil kan "suggest merger" af to synonymer, og hvis det bliver godkendt af en administrator, så bliver alle eksisterende og fremtidige indtastninger af A omskrevet til B. Administrator skal så i dette tilfælde beslutte, om det er "innovativ" eller "innovation", som er bedste beskrivelse.


Jesper HorsMark9 år siden
Jakob, du har så evigt ret.

Én af de helt elementære ting, jeg knokler på at Tribio skal blive til, er at vi bygger det "sammen". I den forbindelse tænker jeg at en løsning kunne være at visse brugere kan få "administrator rettigheder". F.eks. kender jeg dig og på alle måder ved, at du mega IT-kompetent og super-ordentlig. Sådan én som dig er superkandidat til at være admin!

Samtidigt er det mindst ligeså vigtigt, at Tribio sigter imod vanvittig enkel brugerflade og supertilgængelige funktionaliteter. Dvs. for alle der stort set ikke aner en dyt eller interesserer sig for IT.

Din "Skill-Merging" idé skal helt sikkert bygges - hvordan det implementeres rent rettighedsmæssigt og designmæssigt aner jeg ikke (endnu) haha

Jeg har oprettet opgaven her:
http://www.tribio.dk/about/roadmap/skill-merging-kompetence-sammenlaegning-61/

1000 tak for dit input og husk at følge opgaven på roadmappet, så du får nyt når jeg når dertil :o)

Allerbedste hilsner
Jesper

Jesper HorsMark9 år siden1
Fik vist ikke sagt at hvis du ser flere forbedringer hist og pist så er du MERE end velkommen til at fyre dem afsted ;)


  • 1165 visninger
  • 2 i netværk
  • 2 kommentarer